Lama dah tak update blog nih!


Salam kepada semua yang masih melawat blog saya ni, hari terluang masa buka lah blog saya ni. Terkezut jugak lah dah lama saya tinggal blog ni kesunyian, sementara tak boleh nak kemana kereta pun tak siap lagi cuba lah login boleh lagi.

Bukan apa kerja tempat baru ni banyak sangat yang baru, banyak yang kena berlajar dalam masa yang singkat. Saya pula kena komit ketahap yang saya sendiri kekadang rasa nak lari malam je.! Sesuatu yang saya tak boleh nak tolak accountability yang majikan baru saya bagu ni membuatkan saya jadi kerjaholik kekadang macam kehilangan banyak benda yang pernah saya miliki selama ni…..!!

Hobi tinggal hobi dah sekarang ni bila ada masa sikit baru boleh nak luangkan. Baru ni sempat buat talk kat kelas RAE, nampak juga yang berminat nak menyertai Hobi Radio Amatur ni. Tapi buat masa sekarang aku terpaksa berkorban memandangkan kerjaya baru ni memerlukan lebih tumpuan dan masa terpaksa lah saya melupakan buat seketika.

Insyaallah setelah kerjaya baru ni lancar pasti banyak masa yang terluang, saya akan kembali…..

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: